pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Поповнення мобільних рахунків без комісії в Інтернет-банкінгу «Diamantpay»

До 30 вересня 2016 року клієнти Діамантбанку мають можливість поповнювати свої мобільні рахунки без комісії в Інтернет-банкінгу «Diamantpay». Скористатись пропозицією можна за допомогою сервісу «Оплата послуг», обравши свого мобільного оператора.
Нагадаємо, що сервіс «Оплата послуг» також надає можливість налаштування графіку оплати будь-яких рахунків, у тому числі комунальних. У вас є можливість доручити банку виконувати платежі вчасно на регулярній основі. У власному кабінеті Інтернет-банкінгу «Diamantpay» користувачі можуть відслідковувати успішність виконаної операції та отримувати квитанції про сплату на особисту електронну адресу.
Дізнайтесь як стати користувачем системи «Diamantpay» на офіційному сайті банку diamantbank.ua або за телефоном 0 800 308 303 (усі дзвінки в межах України безкоштовні).

Довідка

ПАТ «Діамантбанк» зареєстрований Національним Банком України 17.11.1993 р. Банк надає повний спектр послуг персональним і корпоративним клієнтам. Має всі ліцензії та дозволи НБУ для роботи на банківському ринку.
Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. На сьогоднішній день регіональна мережа Діамантбанку налічує 98 відділень по всій території України.

Ліцензія НБУ № 125 від 19 жовтня 2011 року
Адреса: м. Київ, Контрактова пл., 10-А
Телефон: 0 800 308 303
E-mail: [email protected]
Web-сайт: http://www.diamantbank.ua

Похожие пресс-релизы