pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Свято «Школа у вишиванці»

20 травня 2016 року у Старопетрівській школі Вишгородського району з нагоди Дня вишиванки відбудеться святкова акція «Школа у вишиванці» за участі Заслуженої артистки України Марти Шпак.

Акція, що приурочена до Всесвітнього дня вишиванки, розпочнеться о 12:00 годині з урочистої лінійки на шкільному майданчику школи, де школярі разом із Мартою Шпак виконають гімн України та вистроять флеш-моб фігуру у формі герба України. Після цього дійства на шкільному майданчику школи розпочнеться свято за участі запрошених гостей акції, серед яких голова сільської ради Ростислав Єрема, голова районної державної адміністрації Олександр Горган, завідуюча відділу освіти Вишгородського району Тетяна Фороща, районний осередок товариства Червоного хреста Ірина Правдива, дирекція ТОВ «Чіпси Люкс» Володимир Корбеляк та інші високоповажні гості. Разом із дітьми свято відмітять також майстрині із Вишгородської спілки вишивальниць та похваляться своїми найкращими роботами. Зі своєї сторони діти підготували цікаві номери, з якими вони виступлять перед гостями. Почесний зірковий гість свята Заслужена артистка України Марта Шпак привітає не тільки школярів зі святом, але і всіх запрошених гостей та мешканців села Старі Петрівці та подарує їм свої пісні.

Після знайомства та урочистого святкування відбудеться конкурс «Старопетрівська господарочка» – конкурс українських народних страв. В змаганнях візьмуть участь діти з 1-го по 11-й класи, серед них кожна команда приготує, накриє стіл та презентує гостям кожну із власноруч приготованих українських страв. Складне завдання чекає на гостей акції – їм доведеться виступити в якості членів журі та оцінити кухарські здібності кожної команди, тим самим визначити переможця конкурсу.

Запрошуємо засоби масової інформації приєднатися до святкування Всесвітнього дня вишиванки разом з школярами Старопетрівської школи.

Контактна особа:
Алла Хилько, організатор соціальних проектів
(097) 779-94-95

Похожие пресс-релизы