pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укртелеком продовжує змінювати корпоративну культуру

Трансформації, що відбуваються в компанії, повністю відповідають новим корпоративним цінностям

Про це в четвер 21 квітня на Українському HR Саміті 2016 повідомила Тетяна Петрук, HR-директор Укртелекому. «Стратегічна мета компанії – стати технологічним лідером телекомунікаційної та IT-індустрії та найкращим роботодавцем для співробітників. Для цього з 2014 року в компанії відбуваються масштабні трансформації. Філософія змін сформульована в корпоративних цінностях, які ми почали впроваджувати в 2015 році», – підкреслила Тетяна.

Під час свого виступу на тему «Роль HR в трансформаціях та впровадженні змін у компанії» HR-директор зосередилася на шляху змін, що вже пройшов Укртелеком.

«Для донесення нових корпоративних цінностей до всіх співробітників ми використовуємо широкий спектр каналів комунікацій: корпоративні ролики, скріншоти, інтранет портал, мотиваційні постери, друкований дайджест тощо. І хоча процес зміни корпоративної культури зазвичай потребує тривалого часу, вже зараз ми відзначаємо істотні результати трансформацій. А отже зміни на краще – це не майбутнє, а реалії нашого сьогодення», – розповіла Тетяна Петрук.

Також у 2015 році в процесі трансформації було змінено систему оплати та мотивації персоналу, що базується на індивідуальній ефективності та результативності. Крім того, для розвитку компетенцій співробітників було впроваджено «Школу керівника» і систему дистанційного навчання «Фабрика розвитку Укртелекому».

На Українському HR Саміті 2016 виступило понад 20 експертів у сфері управління персоналом із найбільших компаній України та Європи. Основні питання – лідерство, трансформації та інновації, а також основні тенденції в HR-сфері. Організатор заходу – рекрутингова компанія Alex Polin International. Укртелеком став одним із партнерів саміту

Похожие пресс-релизы