pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

90 гривень – середній розмір оплати за домашній інтернет по Україні

Вартість і швидкість доступу – головні критерії вибору провайдера для абонентів фіксованого доступу до інтернету. Свої щомісячні витрати на домашній інтернет абоненти оцінюють у середньому на рівні 90 грн.

Таких висновків дійшов Укртелеком під час дослідження* серед абонентів різних інтернет-провайдерів.

При виборі нового провайдера мешканці багатоквартирних будинків орієнтуються на вигідний тариф частіше, ніж мешканці приватних: 15% проти 8% абонентів вибирали провайдера залежно від розміру оплати. Це й не дивно, адже кількість провайдерів, що пропонують свої послуги для багатоквартирних будинків – значно більша, і вони конкурують між собою, в тому числі і за ціною.

Швидкість доступу до інтернету важливіша для мешканців невеликих міст. 47% мешканців міст з населенням менше 100 тис. назвали швидкість доступу найбільш значущим критерієм вибору провайдера, тоді як для мешканців міст-мільйонників цей критерій виявився першорядним тільки в 34% випадків. Більш того, 32% респондентів з міст-мільйонників не знають, яку швидкість доступу надає їм провайдер у межах існуючого пакету.

Абоненти приватних будинків готові платити за інтернет більше, ніж абоненти багатоквартирних. Середня прийнятна оплата для перших – 86 грн, для других – 67 грн на місяць.

«Вартість наших послуг безпосередньо залежить від витрат на підтримку інфраструктури мережі. У зонах з великою щільністю населення собівартість послуг розподіляється на велику кількість абонентів, тому ми маємо можливість запропонувати для них привабливішу ціну. Так, для абонентів багатоквартирних будинків існують тарифи від 70 грн на місяць, для приватних – від 90 грн. Цього року ми розпочали модернізацію своєї мережі в шести містах-мільйонниках. Вона дасть можливість у межах тієї ж вартості надавати абонентам послуги на значно більшій швидкості – до 50 Мбіт/с за технологією VDSL, і до 24 Мбіт/с за технологією ADSL», – говорить Денис Захаренко, директор з розвитку масового сегмента Укртелекому.

* Дослідження проводилося по всій Україні, крім Донецької, Луганської областей та АР Крим, розмір вибірки – 800 осіб

Похожие пресс-релизы