pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ВОЛЯ першою серед загальнонаціональних провайдерів починає показ по всій країні державного міжнародного телеканалу UATV

Лідер ринку цифрових розваг компанія ВОЛЯ першою серед провайдерів кабельного телебачення України починає ретранслювати у всіх своїх цифрових мережах державний міжнародний телеканал UATV, доступний трьома мовами − українською, російською та англійською.
Із 2 листопада 2015 року національний державний телеканал UTV буде доступний у всіх цифрових пакетах компанії ВОЛЯ починаючи зі «Стартового». Його також можуть дивитися передплатники інтерактивного телебачення «ВОЛЯ Smart HD».
UA TV, раніше відомий як УТР, − продукт служби «Українське телебачення і радіомовлення», першої в Україні державної супутникової телекомпанії та першої в країні державної телекомпанії, яка запустила інтернет-мовлення в режимі «онлайн». UATV веде мовлення українською, російською та англійською мовами.

− Додавання в пакети ВОЛІ телеканалу UTV − це хороша можливість для нас, створюючи додаткову цінність для абонента, одночасно сприяти посиленню іміджу нашої держави як усередині її кордонів, так і за їх межами. Адже не добре, коли люди по всьому світі, включаючи українську діаспору, дізнаються про події в Україні з чужих і неофіційних інформаційних джерел, − зазначив президент компанії ВОЛЯ Сергій Бойко.

Сітку телеканалу побудовано з урахуванням часових поясів таким чином, щоб у різний час охопити різні мовні аудиторії й дати їм уявлення про події в Україні. Протягом доби на каналі виходить 17 випусків новин «Пульс», із них 6 − англійською, 6 − російською і 5 українською мовою. Передбачено також кілька годинних блоків англійською і російською мовами.

Із 2 листопада телеканал UTV доступний абонентам ВОЛІ у Вінниці, Дніпропетровську, Запоріжжі, Києві, Львові, Новомосковську, Обухові, Полтаві, Рівному, Солоницівці, Сумах, Тернополі, Українці, Харкові, Херсоні, Хмельницькому та Черкасах.

Похожие пресс-релизы