pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Фокстрот» реалізує благодійний проект «Ми разом»

16 жовтня 2014 року в магазинах торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому» стартував благодійний проект «Ми разом», спрямований на збір допомоги сім'ям вимушених переселенців зі східних областей України та Криму.
Для цього проекту була розроблена і запропонована покупцям спеціальна сувенірна продукція, вся сума від продажу якої буде перерахована на рахунок благодійної організації «СОС Дитячі містечка» в кінці 2014 року.
- «Фокстрот» - не просто успішний бренд з 20-річною історією, а дещо більше. Як українська торговельна марка, під якою розвиваються магазини в 115 населених пунктах країни, «Фокстрот» об'єднує своїх клієнтів, жителів різних регіонів за допомогою спільних цінностей, таких як гуманність, співчуття і людяність, - розповіла Наталія Средня, маркетинг-директор торговельної мережі «Фокстрот». - Проект «Ми разом», за нашим задумом, здатний згуртувати українців в благодійності під об’єднуючою ідеєю «У нас спільне коріння. Ми разом». І перші результати продажів говорять про те, що наша пропозиція зацікавила жителів різних областей країни.
Унікальна сувенірна продукція з життєствердною ілюстрацією, створена в рамках проекту - листівки, магніти та блокноти - розміщена в прикасовій зоні магазинів торговельної мережі «Фокстрот». Листівка коштує 5 гривень, магніт - 7 гривень, а блокнот - 10 гривень.
Оскільки благодійні кошти від реалізації цього товару будуть передані на допомогу сім'ям-переселенцям з дітьми та дітям-сиротам, торговельна мережа «Фокстрот» залучила до створення візуалізації проекту digital-видавництво «Glowberry», книги і додатки якого користуються особливою популярністю у дітей та їх батьків. Ілюстрацію з символічним зображенням дерева життя, зростаючого з української родючої землі, для благодійного проекту провідного ритейлера намалювала художниця Ольга Дегтярьова.
Про те, що проблема допомоги співвітчизникам, які опинилися в важкому становищі, актуальна і знаходить рішення, говорить партнер проекту:
- Сьогодні майже 29 тисяч переселенців проживають у Луганській області, також близько тисячі - у Броварському районі Київської області*. За сприяння мережі «Фокстрот» та її клієнтів ми сподіваємося надати допомогу 600 переселенцям, з яких 340 - діти, які проживають в Броварському районі Київщини та Старобільському районі Луганщини, - розповідає Нонна Гуріна, маркетинг-директор міжнародної благодійної організації «Благодійний Фонд «СОС Дитячі містечка», з якою торговельна мережа «Фокстрот» співпрацює з 2012 року. Кошти на допомогу системно надає «Фокстрот» та його покупці: http://www.foxtrot.com.ua/ru/article/673.
В рамках благодійного проекту «Ми разом» сім'ї переселенців отримають допомогу у вигляді продуктів харчування, теплого одягу, медикаментів, засобів гігієни, обігрівачів приміщень, також їм буде надана термінова психологічна допомога. Повний звіт про використання коштів благодійним фондом буде опублікований на сайті www.foxtrot.com.ua не пізніше 30.05.2015.

Довідка: ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є найбільшою роздрібною мережею за кількістю магазинів і обсягами продажів електроніки та побутової техніки в Україні. Станом на листопад 2014 року в Україні налічується 223 супермаркети ТМ «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 115 обласних і районних центрах України, при цьому їх торговельна площа становить понад 207 000 кв.м. У компанії працює більше 8000 чоловік. У 2008 році ГК «ФОКСТРОТ» стала першим вітчизняним переможцем Національного конкурсу «Благодійник року» з проектом «Велике серце маленького життя», спрямованим на соціалізацію дітей-сиріт - випускників вітчизняних інтернатів. Діти та їхні проблеми завжди у фокусі соціальних ініціатив «Фокстрот»: з 2002 року реалізується соціальний проект «Школа безпеки», навчаючи школярів правилам безпечної поведінки в побуті. У 2013 році стартував проект «ЕКОклас», який спрямований на підвищення екологічної культури учнівської молоді та буде продовжений з початку 2015 року.
Digital-видавництво Glowberry - українське видавництво, що випускає книги, які дивують! Почавши з видання друкованих книг в 2009 році, які неодноразово номінувалися і отримували нагороди в різних конкурсах, компанія зараз також видає інтерактивні додатки, які стають популярними по всьому світу. www.glowberrybooks.com
Благодійний фонд «СОС Дитячі містечка» - недержавна, неприбуткова, нерелігійна організація. Працює в 133 країнах в дусі Конвенції про Права Дитини ООН, за 10 років роботи в Україні допомога була надана більш ніж 6000 дітей. http://sos-ukraine.org/uk/.

* за даними УВКБ ООН у справах біженців: http://unhcr.org.ua/uk/khto-mi-dopomagaemo/litsa-peremeshchennye-vnutri-...

Похожие пресс-релизы