pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Вітзичняні суміші на провідних виставках харчової промисловості

Київ, 9 – 11 вересня - в межах виставкового цетру АККО Інтернешнл одночасно пройшли провідні виставки харчової промисловості України: 23-я Міжнародна виставка обладнання і технологій для харчової та переробної промисловості INPRODMASH; 15 – а Міжнародна виставка обладнання, матеріалів і технологій для упаковки UPAKOVKA.

Синергія виставок INPRODMASH & UPAKOVKA дає можливість представити в одному місці все необхідне для різних технологічних процесів, пов’язаних з виробництвом харчової продукції – від первинної обробки сировини до кінцевої упаковки. Це традиційне місце зустрічі спеціалістів харчової і суміжних галузей з різних країн для продуктивного ділового спілкування та розвитку взаємовигідного співробітництва. Виставки внесені до переліку заходів, які підтримуються Міністерством аграрної політики та продовольства України

У 2014 році INPRODMASH & UPAKOVKA в черговий раз зібрали фахівців харчової індустрії. Єдиний вітчизняний виробник дитячих молочних сумішей - ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» взяв участь у заході в складі виставкового стенду національної асоціації виробників дитячого харчування, молочноконсервної та сокової продукції, інших видів продукції харчової промисловості – Укрконсервмолоко. Саме на їхніх полицях розмістилась лінійка товарів передового українського виробника дитячого харчування: негазована питна вода для малюків з перших днів життя «Малиш», сухі молочні суміші європейського рівня «Малютка Premium» та безумовні бестселери усіх часів на пострадянському просторі - «Малиш» і «Малютка».

Похожие пресс-релизы