pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Київстар» у рейтингу найбільших компаній Центральної та Східної Європи

05 вересня 2014 р.

м. Київ

«Київстар» у рейтингу найбільших компаній Центральної та Східної Європи

Міжнародна аудиторсько-консалтингова компанія «Делойт» підготувала щорічний рейтинг «ТОП-500 компаній Центральної та Східної Європи». До європейського рейтингу увійшли 53 українських компанії з різних галузей економіки країни. «Київстар» - у першій десятці європейських компаній, які представляють сектор високих технологій, медіа та телекомунікацій.

«500 найбільших компаній Центральної та Східної Європи» – це дослідження, присвячене ключовим галузям реального сектору європейської економіки, яке готує компанія «Делойт». Укладачі рейтингу щороку визначають 500 провідних компаній Європи за динамікою розвитку і доходами. Також окремо досліджується розвиток найбільших галузей – енергетики та видобувної промисловості, банківського та фінансового сектору, споживчого бізнесу та транспорту, промислового виробництва, високих технологій і телекомунікацій. В кожній з цих галузей визначається десять найбільших компаній.

Цього року в рейтингу галузі телекомунікацій і високих технологій змагалися тридцять компаній з десяти країн Європи. ТОП-10 найбільших компаній галузі:
1. FOXCONN Cz, Чехія.
2. Orange Polska, Польща.
3. Magyar Telekom, Угорщина.
4.O2 Czech Republic, Чехія.
5. Flextronics International, Угорщина.
6. Polkomtel, Польща.
7. T-Mobile, Польща.
8. Asseco, Польща.
9. Ericsson Eesti, Естонія.
10.Kyivstar, Україна.

Петро Чернишов, президент компанії «Київстар»: «Для «Київстар» почесно потрапити до десятки найбільших європейських компаній у галузі телекомунікацій і високих технологій. Ми є не просто найбільшим національним оператором України з понад 25 млн абонентів, але й значною частиною європейського телеком-холдингу VimpelCom Ltd., що представлений компаніями з 17 країн світу.
Нажаль, ми не можемо повною мірою реалізувати себе у цій галузі, оскільки не маємо доступу до нових технологій зв’язку. У «Київстар» є кваліфікація, досвід та можливості вже найближчим часом запропонувати клієнтам 3G/4G Проте майже 10 років держава не може вирішити питання ліцензування на право надання послуг у новому форматі».

Рейтинг «ТОП-500 компаній Центральної та Східної Європи» складений на основі даних про консолідовані доходи компаній за 2013 фінансовий рік. Рейтинг базується на даних про доходи від реалізації, наданих конкретною юридичною особою, що провадить діяльність у Центральній та Східній Європі. У рейтингу компанії класифікуються за галузями економіки та країнами.
«Київстар» вже кілька років поспіль є учасником цього рейтингу.

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»
Довідка про «Київстар»
«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 800 тис. – широкосмугового інтернету.
Акціонери «Київстар» – міжнародна група VimpelCom Ltd. (Нідерланди), володіє телекомунікаційними активами у країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.
Мобільна мережа «Київстар» – одна з найкращих у Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж.
Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 46 тисяч кілометрів, і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с. Оператор надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.
«Київстар» понад 16 років працює в Україні, і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.
За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] www.kyivstar.ua

Похожие пресс-релизы