pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Новий ABBYY Lingvo x6 став у рази швидше і поповнився курсом граматики від Oxford

Київ, 27 серпня 2014 року – компанія ABBYY®, провідний світовий розробник програмного забезпечення та постачальник послуг у галузі лінгвістики, розпізнавання документів і введення даних, випускає нову версію свого популярного електронного словника, ABBYY Lingvo x6. Новинка стала у кілька разів швидше попередника, має істотно перероблений інтерфейс, включає нові та оновлені словники і новий інтерактивний курс граматики англійської мови видавництва Oxford University Press.
Новий зручний і швидкий інтерфейс
Новий Lingvo запускається у п'ять разів швидше, ніж раніше, а переклад з наведення працює у два рази швидше і видає результат менш ніж за секунду. Зі спливаючого вікна перекладу з наведення тепер можна прослухати вимову, побачити транскрипцію і додати слово у програму для запам'ятовування нових слів Tutor.
Вся робота з програмою через основний інтерфейс тепер зосереджена в одному вікні - як у сучасних інтернет-браузерах. Для видачі результатів по кожному слову використовується окрема вкладка, в якій є рядок пошуку. Тобто, для пошуку інших слів і виразів більше немає необхідності повертатися у головне вікно програми: можна використовувати одну з відкритих вкладок, а можна відкрити нову.
При введенні слова автодоповнення дозволить не вводити слово цілком, підказавши його завершення. У разі якщо шукане слово набрано з помилкою, запропонує правильні варіанти на вибір. Є також автокорекція розкладки клавіатури при введенні.
Курс граматики англійської мови від Oxford University Press
В ABBYY Lingvo x6 доданий інтерактивний граматичний курс «Test it, Fix it» для рівнів Pre-Intermediate та Intermediate, розроблений видавництвом Oxford University Press. Він будується за принципом «вчимося на своїх помилках». Щоб почати навчання, необхідно обрати тему і виконати по ній вправи. Після перевірки програма покаже як правильні відповіді, так і ті, в яких були допущені помилки, і дасть можливість ознайомитися з граматичними правилами з обраної теми.
Оновлені і нові словники
У новій версії 20 нових і 10 оновлених словників: загальнолексичних для англійської, німецької та іспанської мов, галузевих з економіки, менеджменту, мікроекономіки, теорії ігор, целюлозно-паперового виробництва, транспортної техніки та сервісного обладнання. До складу ABBYY Lingvo x6 входить 12 сучасних загальнолексичних і тематичних словників для перекладу з української на англійську, російську, польську і назад, а також великий тлумачний словник сучасної української мови.
«Lingvo завжди був популярний серед індивідуальних користувачів. Але для компаній, що працюють із зарубіжними ринками і прагнуть поліпшити якість своїх комунікацій, Lingvo навіть більш важливий і потрібний, - коментує старший маркетинг-менеджер ABBYY Україна Ігор Федорець. - Справа в тому, що зрозуміти суть більшості текстів, звичайно, можна і за допомогою онлайн-перекладача. А от як бути з грамотним веденням листування і складанням бізнес-текстів співробітникам, які володіють мовою не ідеально? Тут зможе допомогти тільки якісний електронний словник - такий як Lingvo».
Доступність і ціни
ABBYY Lingvo x6 доступний у двох версіях: Професійній і Домашній. Остання відрізняється відсутністю у складі галузевих словників і призначена виключно для домашнього некомерційного використання. Для Професійної версії доступні ліцензії як для індивідуальних, так і для корпоративних користувачів. Lingvo x6 Домашня версія доступний тільки у варіанті «Три мови» (англійська, російська та українська, 299 грн.), а Професійна - у варіанті «Три мови» (399 грн. для індивідуальних користувачів) і «Багатомовний» (19 мов, 599 грн. для індивідуальних користувачів). Програма доступна у вигляді коробкової версії або версії для скачування в інтернет-магазині ABBYY та у партнерів по всій Україні. Ціни та шкала знижок на корпоративні ліцензії для Lingvo x6 Професійної версії наведені на сайті www.abbyy.ua

Похожие пресс-релизы