pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Аукціон від ТМ Walkmaxx в магазині Top Shop

31 серпня 2014 року о 12:00 в магазині Top Shop пройде аукціон від торгової марки Walkmaxx.

Окрім продукції ТМ Walkmaxx на аукціоні будуть представлені товари відомих марок: посуд ТМ Delimano, подушки ТМ Dormeo, товари для дому від Top Shop, ціна лотів стартуватиме від 1,00 грн.

Аукціон проходитиме за стандартною схемою, кожен бажаючий зможе зробити свою ставку на цікавий йому лот, кожна наступна ставка не може бути нижчою попередньої. Переможцем вважатиметься учасник, чия ставка виявиться останньою.

У рамках аукціону на відвідувачів чекатиме вікторина з чудовими призами, додаткові 5% знижки на весь модельний ряд взуття Walkmaxx, а першим 200 гостям - крокомір у подарунок. Аукціон відбудеться 31 серпня о 12 00 в магазині Top Shop за адресою м. Київ, вул. Мішуги, торгівельний центр «Піраміда».

Нагадаємо, ТМ Walkmaxx - це німецький бренд, який представлений на українському ринку компанією ТОВ «Студіо Модерна». Walkmaxx спеціалізується на виробництві особливого взуття, завдяки якому мільйони людей у Європі з кожним кроком поліпшують свій фізичний стан, а завдяки інноваційним розробкам таке взуття є чудовою профілактикою плоскостопості, сприяє підтягненню м’язів та допомагає зробити поставу рівною.

Для довідки:

Міжнародна компанія «Студіо Модерна» - провідна багатоканальна структура електронної комерції та прямих продажів на ринках Центральної та Східної Європи з представництвами в 21 країні світу.
Компанія займається просуванням та реалізацією власних товарів та товарів світових виробників під торговою маркою Top Shop. До портфелю власних брендів компанії належать: Dormeo, Delimano, Kosmodisk, Walkmaxx, Shark.

Похожие пресс-релизы