pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

«Малиш» - підтримка з рідної землі

ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» надав чергову допомогу бійцям АТО.

Нова хвиля часткової мобілізації взяла до своїх лав ще кілька десятків мужніх захисників Хорольщини. Наразі хлопці перебувають у Харківській області. Перед відправкою у зону АТО вони пройдуть не менш як 15-денне навчання - бойове злагодження на полігонах.

Згідно запиту від міської ради на потреби військовослужбовців комбінат надав півтонни негазованої пиної води «Малиш» власного виробництва. Отримати допомогу Голова міської ради Ігор Свириденко приїхав особисто. Разом із генеральним директором ПАТ «Хорольський МКК ДП» Артемом Кузьменко слідкували за процесом передачі та обговорили варіанти допомоги на майбутнє.

Вже цього ж дня вода у складі гуманітарної допомоги відправилась до бійців.

*На фото зображені: зав. складом готової продукції - Чоботар Л.І., міський голова - Свириденко І.В., в.о.ген.директора комбінату - Кузьменко А.В., начальник відділу постачання комбінату - Тютюнник І.В.

Похожие пресс-релизы