pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

12.04.14 відбудеться день відкритих дверей у Київському медичному університеті.

Київський медичний університет УАНМ – це вищий медичний навчальний заклад IV рівня акредитації, недержавної форми власності, заснований у 1992 році, має ліцензію нового зразка серії АВ № 552628 від 01 жовтня 2010р., видану Міністерством освіти і науки України на право надання освітніх послуг університету, пов’язаних з одержанням вищої освіти на рівні кваліфікаційних вимог до молодшого спеціаліста, спеціаліста, магістра (в т.ч. іноземних громадян), акредитований за ІV рівнем (акредитаційний сертифікат серії РІ-IV № 1110158 від 09 вересня 2011 року).

Крім того, в університеті реалізується концепція щодо формування особистості майбутнього лікаря, у якого все повинно бути гармонійним — від мислення до зовнішності. Особлива увага приділяється ви­кладанню таких курсів, як "Культура спілкування", "Культура розумової праці", "Етика поведінки" та ін. Значну роль у формуванні особистості лікаря відіграє вивчення студентами дисциплін з народної медицини.

Київський медичний університет Української асоціації народної медицини має честь запросити Вас до проведення Дня відкритих дверей, який відбудеться: 12 квітня 2014 року об 11.00 в Адміністративному корпусі Університету за адресою: вул. Льва Толстого, 9.
тел: (044) 234 99 01
Де Ви зможете дізнатись про те, як Київський медичний університет УАНМ підтримує талановиту молодь та пропонує взяти участь у найцікавішому заході приймальної кампанії 2014 - отриманні *"Університетського гранта" і **"безкоштовного навчання" за професією медичного/фармацевтичного профілю. Студенти 4-5 курсів мають змогу пройти виробничу практику в Польщі (м. Кнурів).

Похожие пресс-релизы