pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Studio Moderna відзначена міжнародною нагородою від WORLDCOB

Церемонія «THE BIZZ 2013», яку проводила Міжнародна конфедерація бізнесу WORLDCOB, стала значущою подією для компанії Studio Moderna.
Урочистий захід було проведено наприкінці березня в InterContinental Paris Le Grand у Парижі, Франція, де Studio Moderna було визнано однією з успішних компаній-лідерів у своїй галузі, в основі роботи якої лежать інновації, знання та системність.
WORLDCOB – провідна бізнес-організація, що сприяє розвитку бізнесу, визнанню та зростанню провідних компаній і бізнесменів по всьому світу, і налічує близько3-х тисяч асоційованих членів у більш ніж 65-ти країнах світу. У 2005 році перша церемонія нагородження відбулася в місті Х'юстон, штат Техас, де безпосередньо і розташована штаб-квартира Конфедерації. Оцінка кандидатів покладається на Комітет, сформований з професіоналів різних національностей, які є членами WORLDCOB. Вони розглядають кандидатури за такими критеріями: бізнес-лідерство, системи управління, якість продукції або послуги, творчість бізнесу та інновацій, корпоративна соціальна відповідальність, досягнення та нагороди.

Про компанію:
Studio Moderna одна з найбільших і швидкозростаючих компаній директ-маркетингу в Центральній та Східній Європі. Заснована в 1992 г. в Словенії та на даний момент здійснює свою діяльність більш, ніж в 20 країнах.

Похожие пресс-релизы