pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Мораторій на штрафи за відсутність електронної касової стрічки

Спеціалісти податкової в чергове нагадують про відстрочку для власників РРО

Як уже повідомлялось раніше, до 1 січня 2014 року користувачів касової техніки, які ще не встигли перейти на систему дистанційної звітності, штрафувати не будуть. Однак здійснювати перевірку дотримання представниками бізнесу вимоги передавати звітну інформацію про застосування РРО в електронному вигляді, фахівці податкової вправі, - зазначають у Міндоходів.

Нагадаємо, 8 липня Президент України Віктор Янукович підписав Закон України № 357 – VII, яким внесено зміни до терміну настання відповідальності за неподання електронної звітності. І відповідно до закону, фінансова відповідальність настає з 1 січня 2014 року. До цього часу за неподання електронної звітності платників, що використовують касові апарати, не штрафуватимуть.

Звертаємо Вашу увагу, що 2 серпня Міністерство доходів і зборів затвердило Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій № 317 у новій редакції, з урахуванням моделей реєстраторів, внесених відповідними наказами Міністерства доходів і зборів України, ДПС України та рішеннями Державної комісії з питань електронних систем і засобів контролю та управління товарним і грошовим обігом при Кабінеті Міністрів України.

У будь якому, випадку спеціалісти податкової закликають представників бізнесу оперативно звертатись до сервісних центрів для купівлі або модернізації парку апаратів. А ще наголошують на тому, запровадження такого сервісу значно знизить корупційні ризики за рахунок зменшення прямого спілкування представників бізнесу зі співробітниками підрозділів моніторингу грошових операцій Мін доходів України.

Похожие пресс-релизы