pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

15 липня – останній день подання звіту про використання РРО

ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві нагадує платникам податків, які застосовують реєстратори розрахункових операцій, про необхідність подання звітності.

Для того, щоб уникнути штрафних санкцій, звіт про використання реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій за червень 2013 повинен бути поданий не пізніше 15 липня.

Суб’єкти господарювання, які подають до органів Міндоходів по дротових або бездротових каналах зв’язку електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків, Звіт за формою № 3ВР-1 можуть не подавати.

Нагадаємо, що з 1 січня 2013 року суб'єктам господарювання необхідно подавати до органів податкової служби електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків реєстраторів розрахункових операцій, а з 1 липня 2013 року за неподання електронної касової звітності настає відповідальність згідно законодавства.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві

Похожие пресс-релизы