pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

На Полтавщині відкрито новий центр дозвілля для літніх людей

19 червня 2013 р. – с. Жовтневе (Полтавська обл.). Фонд Східна Європа відкрив Центр дозвілля для літніх людей в с. Жовтневе (Полтавська обл.), який зможуть відвідувати понад півтисячі людей похилого віку з п‘яти сіл Решетилівського району Полтавської області. В центрі працюватимуть різноманітні гуртики та надаватимуться соціально-побутові та медичні послуги.
Фонд Східна Європа та партнери проекту провели ремонтні роботи, облаштували кімнати центру, придбали необхідне обладнання. Крім того, в Центрі буде створено Університет третього віку, започатковано роботу ансамблю, народознавчих студій та літературно-мистецьких віталень, проводитимуться екскурсії. В Центрі надаватимуться нові безкоштовні послуги, зокрема тут можна буде відремонтувати свій одяг, пройти курс лікувального масажу чи скористатися послугами перукарні.
За останні чотири роки Фонд Східна Європа створив 14 подібних центрів в України. Лише в Полтавській області на створення 5 таких центрів було спрямовано близько 1 млн. грн. Такі центри є місцем, де самотні люди отримують послуги, можуть спілкуватись, займатись улюбленою справою, брати участь у роботі численних гуртків, а також опановувати нові навички.
Віктор Лях, Президент Фонду Східна Європа, зазначив: «Це вже п’ятнадцятий центр соціальної активності, який відкрив Фонд Східна Європа за підтримки наших численних партнерів. Ми сподіваємося, що послуги, які надаватимуться в таких центрах, допоможуть літнім людям та полегшать їх повсякденне життя».
Кошти на створення центру у розмірі 211 969 грн. було надано в рамках спільної соціальної програми Фонду Східна Європа, ПАТ «Укрсоцбанк», який працює під торговою маркою UniCredit Bank та UniCredit Foundation. Програма спрямована на розвиток громад в Україні та на допомогу незахищеним групам населення у процесі їх соціальної інтеграції, а саме літнім людям та молоді, що проживають у невеликих містах та селах Житомирської, Полтавської та Черкаської областей.
За детальною інформацією прохання звертатись до Катерини Копчук, Менеджера зі зв’язків з громадськістю Фонду Східна Європа, за тел.(044) 200-38-24/25/26/27 або e-mail: [email protected].

Довідка:
Фонд Східна Європа (ФСЄ) - міжнародна благодійна організація, заснована Фондом Євразія у 2008 році. З часу свого заснування ФСЄ спрямував близько 4 млн. доларів США на проекти та ініціативи що реалізуються у 22 областях України. Місія Фонду - сприяти соціальному та економічному розвитку України, мобілізуючи ресурси, зміцнюючи громади та підтримуючи партнерство громади, влади та бізнесу. Фонд входить до мережі Фонду Євразія. Більше інформації на www.eef.org.ua

UniCredit – це провідний європейський комерційний банк з потужним представництвом у 22 країнах. Наша загальна глобальна мережа охоплює близько 50 ринків з більш, ніж 9 400 відділеннями та більш, ніж 158 000 співробітниками (за даними на 30 червня 2012 року) У регіоні ЦСЄ UniCredit очолює найбільшу міжнародну банківську мережу з більш, ніж 3 700 відділеннями. Група присутня у Австрії, Азербайджані, Боснії та Герцеговині, Болгарії, Хорватії, Чеській республіці, Естонії, Німеччині, Угорщині, Італії, Латвії, Литві, Казахстані, Киргизстані, Польщі, Росії, Сербії, Словаччині, Словенії, Туреччині та Україні.

Похожие пресс-релизы