pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Депозит "Стабільний прибуток" від "АВАНТ-БАНК" став ще вигіднішим.

Київ. 21 лютого. ПАТ «АВАНТ - БАНК» підвищив відсоткову ставку за депозитними вкладами «Стабільний прибуток» з 18,5% до 23,7%. Розмір ставки, як і раніше залежатиме від терміновості вкладу, яка передбачає 6 варіантів – 31, 61, 93, 187, 274 та 367 днів. Найвища ставка в 23,7% передбачена для депозитів з річним терміном. Про це повідомила начальник Управління роздрібного бізнесу ПАТ «АВАНТ - БАНК» Надія Леонтієва.
«Відсоткова ставка за депозитним вкладом «Стабільний прибуток» нині відповідає ситуації, що склалася на ринку банківських депозитних продуктів. Банки зобов’язані періодично вдосконалювати та поліпшувати умови для своїх клієнтів. Зокрема, встановлювати відсоткові ставки за депозитними вкладами на рівні, який відповідатиме економічній ситуації в країні та буде цікавим для потенційних вкладників. ПАТ «АВАНТ - БАНК» системно нарощує портфель депозитних вкладів. Зміна відсоткової ставки за депозитом «Стабільний прибуток» спрямована на розширення кола клієнтів-фізосіб та на подальше нарощення депозитного портфелю банку», - зазначила Н.Леонтієва.
Управління роздрібного бізнесу ПАТ «АВАНТ - БАНК» прогнозує, що підвищення відсоткової ставки за депозитом «Стабільний прибуток» не вплине на вкладників, які наразі тримають свої кошти за умовами «Стабільного прибутку». Зміни торкнуться лише тих, хто подовжить термін депозитного вкладу на нових умовах в разі завершення терміну попереднього вкладу, а також нових вкладників, які вирішать заощаджувати кошти у ПАТ «АВАНТ - БАНК» на нових депозитних умовах «Стабільного прибутку».
Черговий можливий перегляд відсоткової ставки по даному вкладу може відбутися не раніше, ніж через шість місяців.

Управління роздрібного бізнесу
ПАТ «АВАНТ - БАНК»
21 лютого 2013 р.

За додатковою інформацією
прохання звертатися до прес-служби
ПАТ «АВАНТ-БАНК»
+38 067 224 55 90

Похожие пресс-релизы