pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Товариство «Логінпост» інвестує в Україну 23 млн.євро

Компанія «Логінпост», що виготовляє та експлуатує термінали самообслуговування для посилок, планує протягом наступних 3-5 років інвестувати 23 млн. євро у встановлення 460 терміналів самообслуговування для посилок в Україні. Загалом у розвиток мережі терміналів у Європі «Логінпост» має намір інвестувати понад 50 млн. євро й встановити близько 1000 терміналів.

Впродовж 3-5 років товариство планує створити мережу терміналів самообслуговування для посилок в Україні, Польщі, Словаччині та Чехії із залученням місцевих перевізників та торгових центрів до участі у спільному проекті. Особливістю даного проекту в Україні буде те, що «Логінпост» запропонує нову послугу ще не представлену на ринку.

«Логінпост» співпрацюватиме не з одним постачальником послуг з перевезень посилок, а створить мережу, відкриту для співпраці з усіма перевізниками. Отже, «Логінпост» запрошує приєднатися до проекту всі компанії, що займаються перевезенням посилок, а також торгові центри, які хочуть запропонувати своїм клієнтам послугу відправлення посилок через термінали самообслуговування.

Наразі мережа терміналів самообслуговування «Логінпост» вже працює в Литві, де й знаходиться виробництво обладнання. «Логінпост» займається впровадженням різних рішень з самообслуговування, зокрема терміналами для посилок, касовими апаратами, автоматами для оплати стоянки автомобілів.

Термінали самообслуговування для посилок – послуга, яка стрімко набуває популярності в світі. Завдяки терміналам, які встановлюються переважно в торгових центрах або інших місцях з масовим перебуванням людей, тепер є можливість відправляти або отримувати посилки в будь-який зручний час, незалежно від графіку роботи компанії-перевізника. За послуги терміналу можна розрахуватися банківською карткою, а про отримання посилки клієнтів інформують смс-повідомленнями.
Передбачається, що в Україні нова мережа терміналів самообслуговування для посилок також стане у нагоді для споживачів. Одними з основних клієнтів терміналів самообслуговування є покупці інтернет-магазинів, яких приваблює можливість отримати посилку в зручний для них час. Нова послуга, швидше за все, стане популярною серед студентів та їхніх батьків, а також серед тих людей, які постійно відправляють рідним посилки за кордон або отримують посилки із закордону.
Товариство «Логінпост» спеціалізується на впровадженні терміналів самообслуговування для посилок з 2011 року. В Литві в мережу терміналів інвестовано 2 млн. євро. Торгова марка «Логінпост» представляє литовське товариство «LL optic».

За додатковою інформацію про компанію та її рішення, будь ласка, звертайтеся на сайт www.loginpost.com а також до:

Людмили Марченко Вілми Багдонайтє
тел.: +38 044 586 63 50 тел.: +370 655 53182
факс: +38 044 586 63 51 e-mail: [email protected]
e-mail: [email protected]

Похожие пресс-релизы