pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

20 січня у Берліні відкриється Міжнародна виставка-ярмарок «Зелений тиждень 2012»

Завтра, 20 січня, у Берліні розпочне роботу єдина у своєму роді Міжнародна виставка-ярмарок досягнень сільського господарства «Зелений тиждень 2012», в якій братиме участь Україна.

О 10:00 відбудеться урочисте відкриття українського стенду за участю Міністра аграрної політики та продовольства України Миколи Присяжнюка.

О 10:30 відбудеться брифінг для преси Міністра аграрної політики та продовольства України Миколи Присяжнюка.

З 13:00 до 15.30 Міністр аграрної політики та продовольства України Миколи Присяжнюка візьме участь у Регіональній подіумній дискусії на тему «Аграрна політика в Східній Європі між модернізацією та регулюванням ринку – реакція на коливання ринку та внесок Східної Європи і Центральної Азії в забезпечення світової продовольчої безпеки».

«Зелений тиждень» - це єдина у своєму роді міжнародна виставка досягнень сільського господарства, садівництва і виробництва продовольчих товарів.

У 2011 році загальна територія виставки склала -118 000 кв. м, кількість експонентів - 1 498 з 57 країн світу, кількість відвідувачів - 424 174, а сума підписаних контрактів склала 42 мільйони євро.

У 2011-му році виставку відвідали 220 провідних політиків зі всього світу, 62 міністра, 85 послів і консулів, 40 аграрних аташе різних країн і 5 150 журналістів з 71 країни.

Цього року в рамках виставки планується проведення більш 300 симпозіумів, семінарів та форумів. Тут відбудеться міжнародна конференція з питань сільського господарства, на яку запрошено 1400 учасників. Запланована також і програма форумів за окремими напрямами: тваринництво, садівництво і овочеві культури, енергозберігаючі технології.

Інформаційне агентство «AgroNews» оперативно слідкує за усіма змінами подій, а його спецкореспонденти своєчасно інформуватимуть читачів порталу про останні новини заходу. Про це повідомив керівник ІА «AgroNews» Руслан Швець.

«Спецкореспонденти інформаційного агентства «AgroNews» зараз знаходяться у Берліні та передають найсвіжішу інформацію щодо останніх новин Міжнародної виставки-ярмарку «Зелений тиждень 2012», - зазначив Руслан Швець.

Похожие пресс-релизы