pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Завершено перший етап партнерства

Магазини, які поєднують торгівлю товарами для краси з товарами по догляду за будинком та засобами для прибирання, можна назвати сімейними магазинами - сюди за покупками можна завітати всією родиною. Саме тому торгові заклади такого формату найбільше піклуються про зручність для своїх покупців.

До магазинів такого формату, беззаперечно, можна віднести мережу магазинів proStor. І щоб мати можливість і надалі надавати оптимальні пропозиції для клієнтів, мережа proStor розпочала черговий цикл досліджень ринкової ситуації та споживацької думки.

Разом з компанією Action Data Group завершено перший етап партнерства, в рамках якого Action Data Group провела дослідницьку та аналітичну роботу на замовлення мережі.

Однією із складових частин проведеної роботи стало інтернет-опитування з використанням онлайн-панелі. Не будь-яке дослідження можна проводити методом онлайн – для кожної задачі існують свої інструменти, але в даному випадку інтернет-опитування підійшло для задачі якнайкраще. «За час свого існування панель Action Data Group досягла розмірів, що дозволяють за короткий час проводити репрезентативне опитування в усіх регіонах України за будь-якою необхідною вибіркою, тож із проведенням дослідження для мережі proStor у нас не було проблем», - ділиться менеджер з розвитку бізнесу компанії Action Data Group Володимир Градиський. «Більш того, онлайн-опитування дозволяє відслідковувати попередні результати ще під час проведення та робити попередні висновки, що значно скорочує етап аналітичної роботи та час формування підсумкового звіту».

«Подібні дослідження мережею магазинів proStor вже проводилися. З компанією Action Data Group ми співпрацювали вперше. Хочу зазначити абсолютний професіоналізм цієї дослідницької компанії, команда якої спрацювала оперативно, чітко, задовольнивши наші очікування на 100%. Ми звернули увагу на щиру зацікавленість компанії у партнерах, на слушні рекомендації та надану допомогу, яка виходила за межі даного проекту», - коментує Ганна Лебедєва, начальник відділу аналітики і досліджень мережі магазинів proStor.

По завершенні цього етапу співробітництва отримані результати будуть використані для поліпшення обслуговування та оптимізації діяльності магазинів proStor, тож покупці мережі це відчують під час візитів до торгових точок.

А компанія Action Data Group, як і раніше, готова виконувати завдання з досліджень та аналітики для своїх клієнтів.

Для довідки:

proStor – одна из найбільших в Україні роздрібних мереж формату “дрогері”. Перший магазин proStor було відкрито 5 липня 2005 р. у Дніпропетровську. Сьогодні мережа налічує 137 магазинів proStor. Основний асортимент мережі proStor — це товари краси: парфумерія, декоративна косметика, різноманітні товари по догляду за обличчям, тілом та волоссям, а також прикраси та біжутерія.

Влітку 2010 р. мережа магазинів proStor запропонувала українцям унікальний проект — студії зачісок та манікюру proSalon, розташовані безпосереднього у магазинах. Першу з них було відкрито у Дніпропетровську. Сьогодні студії proSalon — найбільша мережа салонів краси в Україні, яка складається з 18 студій, що успішно працюють у 8 містах країни.

Action Data Group LLC – провідна дослідницька компанія, що надає послуги з маркетингових досліджень, корпоративних досліджень, конкурентного аналізу, глибинних досліджень, HR-консалтингу, роздрібного аудиту, бізнес-консалтингу. Беззаперечні конкурентні переваги компанії – студія для проведення фокус-групових досліджень (одна з небагатьох студій Україні такого технологічного рівня) та панель для інтернет-опитувань, що за короткий час стала конкурентоздатною на ринку досліджень.

Похожие пресс-релизы