pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Круглий стіл «Патріотичне виховання: виклики часу»

15 червня 2010 року в Тернополі відбувся круглий стіл «Патріотичне виховання: виклики часу». Організатором якого являється Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Покоління Сильних». В засіданні круглого столу взяли участь голова обласної політичної партії «Сильна Україна» Юрій Желіховський, член партії Андрій Смоляров, представники освіти, молодіжних громадських організації, представники ЗМІ, Депутати Тернопільської міської Ради.

На круглому столі було розглянуто питання з приводу патріотичного виховання молоді, а саме: стан, роль і завдання патріотичного виховання в сучасних умовах; стереотипи, можливі альтернативи форм та змісту патріотичного виховання; роль державних та громадських організацій в сфері патріотичного виховання.
У результаті обговорення, експерти дійшли висновку, що ситуація в країні непроста і патріотичне виховання є дуже важливим у наш час. І зміни потрібно вносити не тільки на державному рівні.

За результатами круглого столу було вирішено розпочати роботу на місцевому рівні. Учасники засідання запропонували багато цікавих ідей з метою залучення та привернення уваги сучасної молоді до патріотичної активності. Були пропозиції організувати різні флешмоби, акції, метою яких стала би ідея національного і суспільно активного пробудження молодого покоління.

Згідно зі статистичними опитуваннями, двоє з десяти молодих людей активно цікавляться суспільним та політичним життям. Загал же байдуже ставиться і до політичних подій (допоки це не стосується особисто їхніх інтересів), і до громадських акцій. Світ віртуальних комунікацій та інтернет замінили живе спілкування. Люди замикаються в офісах, в квартирах перед моніторами комп'ютерів, тим самими надавши перевагу замкненому світові. Водночас суспільство щоразу втрачає потенційного громадського активіста.

Прес-служба Тернопільскої обласної організації партії «Сильна Україна»

Похожие пресс-релизы