pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Туроператори розпочали виплати компенсацій туристам за скасовані авіарейси

27 квітня 2010 року в Києві, у прес-центрі «Главкома» відбулась прес-конференція на тему ««Хто компенсує пасажирам збитки через скасовані авіарейси» за участю Олександра Дікусарова, речника Міністерства закордонних справ України, Дарини Каленської, директора Директорату з продажів авіакомпанії «АероСвіт» та Олени Шаповалової, віце-президента Асоціації лідерів турбізнесу України.
Олена Шаповалова повідомила, що провідні туроператори України вже розпочали повертати туристам кошти, сплачені за скасовані авіарейси. Адже українські авіакомпанії одними з перших у Європі досягли згоди щодо надання пасажирам можливості безоплатно переборонювати квитки, якщо рейс не відбувся, або повернення сплачених коштів. Водночас деякі готелі у країнах Європи не повернули туроператорам попередньо сплачені кошти за туристів, які не змогли вчасно прибути у заброньовані готелі. Хоча більшість готелів дозволили без штрафних санкцій переборонювати проживання на більш пізній час.
Асоціація лідерів турбізнесу України (АЛТУ) наголошує, що наразі важливо не лише мінімізувати наслідки природної катастрофи для туристів, а й напрацювати комплекс заходів, спрямованих на подолання подібних явищ у майбутньому.
«І розпочинати роботу над цим необхідно вже зараз, - наголошує Олена Шаповалова, - сподіваємося, що одним з каталізаторів стане Євро 2012, коли Україну, за попередніми підрахунками, відвідає до мільйона туристів за 2 тижні. Асоціація лідерів турбізнесу України в свою чергу готова до співпраці з органами виконавчої влади в будь-якому форматі. Ми готові надати свої пропозиції, як щодо мінімізації результатів подібних явищ у майбутньому, в т.ч. і щодо необхідного вдосконалення нормативно-правової бази сфери туризму».
З цього приводу АЛТУ направлено відповідний лист з конкретними пропозиціями до Кабінету міністрів України. Зокрема, пропонується організувати робочу групу, до складу якої увійдуть представники Міністерства закордонних справ України, Міністерства культури і туризму України, Міністерства транспорту та зв'язку України, а також представники провідних туроператорів, перевізників.

Виконавча дирекція АЛТУ: тел./факс.: (044) 495 10 70
www.altu.com.ua e-mail: [email protected], Поштова адреса: 01033 Київ а/с 42

Похожие пресс-релизы