pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

В Інституті реклами відбувся конкурс дизайну «ART Vision»

22 квітня Інститут реклами провів конкурс дизайну та реклами «ART Vision». Захід відбувся у приміщенні 21 загальноосвітньої школи, де привітно зустріли конкурсантів, а їх було чимало. Незважаючи на те, що учасники конкурсу, поки що лише учні старших класів – всі вони мають неабиякий дизайнерський хист, що й було продемонстровано протягом заходу.
До юнаків та дівчат з привітальними словами звернулися проректор з розвитку Інституту реклами Тетяна Ужанська та директор 21 школи Ірина Бабка. Радо вітаючи учнів шкіл голосіївського району організатори відмітили, що конкурс творчої молоді покликаний не лише виявити найталановитіших, але й запросити їх до спільної справи – популяризації дизайну в Україні, адже й досі існує кадрова проблема.

Взявши участь у вікторині та відповівши абсолютно на всі запитання старшокласники розпочали роботу над власне дизайнерськими завданнями – серед яких були і створення колажів та ілюстрацій, малюнків та образів. До речі, учасники могли взяти участь як групою, так і індивідуально. Учні 21, 110, 227, 269 шкіл та студенти вищого професійного училища технологій і дизайну змагалися майже на рівних. Утім, результати говорять самі за себе.
Першу нагороду в індивідуальному змаганні отримала учениця 10 класу 21 школи Маргарита Земба. На другому місці - Надія Сидляренко (шк.227, 11 клас),а на третьому – Ольга Козлітіна (шк.269, 11 клас). У групових змаганнях першу нагороду виборола команда 21 школи (Анатолій Родзинський -11клас, Віктор Якушко-9 клас, Олександр Позепа-9 клас, Анастасія Климчук - 9 клас). На другому місці група учасників зі 110 школи (Христина Кварцина - 9 клас, Юлія Гончар - 8клас, Олена Ададурова – 9 клас). Третій диплом отримали студенти Київського училища технологій і дизайну одягу (Марина Тріпецька, Аліна Лобко, Ганна Вакула, Вікторія Курносікова, Ірина Кузьменко)
.
До речі, голова журі конкурсу - Світлана Прищенко, завідувач кафедри графічного дизайну Інституту реклами відмітила досить високий рівень робіт, наголосивши на творчому потенціалі молоді, що зібралася для змагання. З майстер-класами перед майбутніми дизайнерами виступили колишні випускниці Інституту реклами: Ганна Пряхіна - власниця студії ландшафтного дизайну, Христина Сверидюк – засновник рекламного агентства «Рубльовка» та Ганна Міхєєва – куратор проекту «Артдизайнсвіту», і розповіли про власний шлях до кар’єрних та професійних вершин.
Учасники радо ділилися своїми враженнями від конкурсу, особливо відмічаючи творчу атмосферу, що надихала на створення цікавих, оригінальних та надзвичайно свіжих проектів, багатих новими ідеями та нестандартними, новими поглядами.

Анастасія Полякова, прес-цент Інституту Реклами

Похожие пресс-релизы