pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Берт Хеллінгер – вперше в Україні

Найскандальніший психотерапевт сучасності. Засновник найефективнішого терапевтичного методу. Німецький філософ, богослов, психотерапевт світових політиків Берт Хеллінгер вперше відвідає Україну

Людина, яку ненавидять колеги-психологи та обожнюють пацієнти, проти якого поставали феміністські організації та професійні асоціації психоаналітиків, якого вважають жорстоким і авторитарним, чиї методики не піддаються логічному аналізу, проте використовуються провідними політиками та бізнесменами світу. Його можна засуджувати та ненавидіти, але немає жодного поважного психолога в світі, який би не користувався „розстановками за Хелінгером”.

Берт ХЕЛЛІНГЕР (Геллінгер, Bert Hellinger) – живий класик сучасної психотерапії, засновник психотерапевтичного методу системно-сімейної розстановки, автор більш ніж 30 книжок, серед яких і резонансна філософсько-поетична робота «про Гітлера». Прес-конференція Берта ХЕЛЛІНГЕР відбудеться 25 лютого (четвер) об 11.00 в конференц-залі готелю ВІСАК, Оболонська набережна, 17.

Культовий, легендарний, контраверсійний. Служив у війську за часів Гітлера, працював місіонером у африканських племенах, кинув виклик класичному психоаналізу, розпочав публічну кар’єру у віці 70 років, створив свій унікальний метод, який став неймовірно популярним протягом лічених років по всьому світу. Все ширше метод сімейної розстановки застосовується для прийняття бізнес і організаційних рішень. Слухачами семінарів ХЕЛЛІНГЕРА все частіше стають відомі бізнесмени та світові політики.

Німецький філософ вперше відвідає Україну з триденнім семінаром 26-28 лютого на тему „Успіх в житті, успіх в професії. Як вони вдаються”. Теми - інформаційне поле роду, любов до батьківщини, вплив масштабних трагедій (голодомор) на долю нації, роль жінки у сучасному суспільстві, партнерські стосунки.

В прес-конференції візьмуть участь:
• Берт ХЕЛЛІНГЕР, німецький психотерапевт і філософ
• Софія ХЕЛЛІНГЕР, психотерапевт

З питань акредитації звертайтеся до Ярини Винницької за телефоном 098 235 08 32, електронна адреса [email protected]

Похожие пресс-релизы