pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Виставковий центр «LEMBERG» підтримує «Годину Землі 2009»

Цього року, 28 березня, о 20:30, люди у всьому світі вимкнуть світло на одну годину – Годину Землі. Мета цієї екологічної акції – залучити до кампанії 1 мільярд людей, більш, ніж 1000 міст, що об’єднавшись разом у всесвітньому заклику, продемонструють реальність боротьби з глобальним потеплінням.
Виставковий центр «LEMBERG» підтримує «Годину Землі 2009», що проходить за сприянням Всесвітнього фонду захисту дикої природи WWF. Разом з усім світом 28 березня на одну годину ми вимкнемо світло та електричне обладнання. Ми готові проінформувати усіх наших партнерів та клієнтів про цю масштабну акцію, залучити до заходу максимальну кількість населення міста Львова. Крім того, повідомлення про «Годину Землі 2009» будуть розміщені у бізнес-центрі «LEMBERG», що допоможе привернути увагу представників бізнесу до екологічних проблем планети.
Підтримка «Години Землі 2009» виставковим центром «LEMBERG» не є випадковим рішенням. ВЦ «LEMBERG» є організатором Міжнародного екологічного форуму «ECO Solutions – новітні технології». Форум «ECO Solutions – новітні технології» – це програма щорічних заходів, направлених на просування передових світових технологій в сфері екології на Україну. В рамках Форуму проводяться міжнародні конференції та виставкові заходи, присвячені проблемам екології, природоохоронним заходам, ефективному використанню природних ресурсів, заходам спрямованим на збереження та покращення навколишнього середовища.
Цього року в рамках Форуму вже відбувся перший захід «Енергетика. Енергозбереження. Відновлювальні джерела енергії» (18-20 лютого). Також заплановано проведення заходів: «Поводження з відходами. Комунальне господарство» (3-5 червня 2009 року) і «Лісівництво та земельні ресурси» (21-23 жовтня 2009 року).
Наша мета – об’єднати зусилля влади, бізнесу, науки та громади для використання сучасних інструментів для вирішення екологічних проблем України. Сподіваємось, що за допомогою підтримки акції «Година Землі 2009» ми зробимо ще один крок до реалізації нашої мети.

Довідка:
«Година Землі» була започаткована в Сіднеї (Австралія) в 2007 році, коли 2,2 мільйона домівок та організацій вимкнули світло на одну годину. Вже через рік ця подія стала світовою екологічною ініціативою, до якої долучилося більше 100 мільйонів людей у 35 країнах світу.

Додаткову інформацію ви завжди отримаєте в прес-центрі виставкового центру „LEMBERG”.
Контакт: Анастасія Шиманська, [email protected], тел. 8 (032) 255-10-08.

Похожие пресс-релизы