pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Запрошуємо на фестиваль „ Чарівний світ танцю”

29 листопада 2008 року о 11 годині у приміщенні концертного залу Будинку офіцерів (вул Грушевського, 30/1), відбудеться VIII хореографічне свято-фестиваль «Чарівний світ танцю».

Фестиваль проводиться з ініціативи та за сприяння Київської міської організації Єдиного Центру.
Мета заходу: виховання підростаючого покоління в дусі національного патріотизму. Лише через культуру та мистецтво можливо виплекати національну українську свідомість та гідність нашого народу.

Про мотиви, які спонукали підтримати свято-фестиваль танцю вказала голова Київської міської організації Єдиного Центру Вікторія Ліснича: «Талантами повниться наш український край! Мамина пісня, батькова хата, дідусева казка, бабусина вишиванка – це унікальні реліквії матеріальної і духовної культури наших предків, це наша родовідна пам’ять, наші непересічні символи, наша історія. Не вивітрити з пам’яті, а зберегти ці символи духу від забуття, байдужості, зростити здобутки для наших дітей і нащадків – це те до чого ми прагнемо, що ми маємо зробити».

Участь у фестивалі візьмуть творчі колективи, ансамблі естрадного, класичного та народного танцю з усіх районів Києва. Це якраве свято фестиваль не лише для учасників творчих колективів та їх батьків, а й для мешканців та гостей всього міста, на яке будуть запрошені ветерани, діти з дитячих будинків та інтернатів, діти-інваліди та сироти. Цього року фестиваль проводиться ввосьме.

Запрошуємо представників засобів масової інформації!
Довідки та акредитація за тел.: 207-44-71 (включно до 28 листопада, з 9 до 18 години).

Прес-служба Київської міської організації Єдиного Центру

http://www.kyiv.edc.org.ua/?page_id=4&element_id=1126

Похожие пресс-релизы