pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

VAB Лізинг підписала понад 1 200 договорів лізингу

Станом на 20 жовтня 2008 року компанія VAB Лізинг підписала понад 1 200 договорів лізингу на суму близько 500 млн. грн.
Компанія VAB Лізинг працює з фізичними особами, представниками малого та середнього бізнесу і корпоративними клієнтами - юридичними особами.
«Збільшення кількості договорів лізингу свідчить про зростаючу популярність послуг лізингу серед юридичних та приватних осіб, а також про вигідність фінансових продуктів, які ми пропонуємо нашим клієнтам. Наявність представництв компанії в Донецьку, Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Криму, Харкові та Львові дозволяє надавати послуги лізингу по всій території України.
Не дивлячись на тимчасові труднощі на фінансовому ринку, у компанії VAB Лізинг достатньо ресурсів для фінансування як нових проектів, так і вже існуючих. Звичайно, тепер ми більш прискіпливо оцінюємо фінансовий стан потенційних лізингоотримувачів, пріоритетними є клієнти, які давно співпрацюють з нами та не мають прострочень по оплаті отриманих раніше об'єктів лізингу. Також ми продовжуємо успішно працювати з нашими давніми партнерами – стратегічними ділерами», - каже Генеральний директор VAB Лізинг Людмила Золотарьова.
Компанія VAB Лізинг розпочала активну роботу восени 2006 року, 2007 року увійшла до першої 10-ки рейтингу лізингових компаній України, складеного Міжнародною Фінансовою Корпорацією (IFC), за обсягом продажів за 2007 рік та обсягом лізингового портфелю станом на кінець року.

ДОВІДКА:
VAB Лізинг зареєстрована в листопаді 2005 року. З жовтня 2006 року компанія входить до складу першої в Україні універсальної фінансової групи VAB Group.
VAB Лізинг надає послуги фінансового лізингу транспорту (легкових і вантажних автомобілів, автобусів), спецтехніки, устаткування і комерційної нерухомості юридичним і фізичним особам.
Статутний фонд VAB Лізинг складає 35 350 000 грн.

Похожие пресс-релизы