pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

КРИСТАЛБАНК отримав звання «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО УКРАЇНИ 2019» та «Зірку якості»

КРИСТАЛБАНК увійшов у число номінантів Національного рейтингу якості товару та послуг «Зірка якості» та отримав статус-звання «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО УКРАЇНИ 2019». Згідно ранжування Національного Рейтингу якості товарів та послуг «Зірка Якості», присвоюється звання «КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО КРАЇНИ» за незмінно високу якість і досягнення переваги в бізнесі серед підприємств, що працюють в Україні.
Метою рейтингу є: визначити і показати суспільству справжніх лідерів в сфері виробництва високоякісних вітчизняних товарів і послуг на території України, сприяти суспільному визнанню підприємств. Національний Рейтинг якості товарів та послуг «Зірка Якості» заснований під патронажем Комітету Економічного Розвитку і Колегії з'їзду - це 2 всесвітньо відомих, незалежних бізнес-об'єднання і дослідницькі організації, що працюють у громадських інтересах. Які надають глибоко вивчені аналізи і обґрунтовані рішення найбільш актуальних на сьогодні питань.
«Ми дякуємо експертам національного рейтингу та нашим Клієнтам за високу оцінку та визнання КРИСТАЛБАНКу «КРАЩИМ ПІДПРИЄМСТВОМ УКРАЇНИ 2019». У майбутньому ми плануємо тільки підтверджувати статус стабільно зростаючого Банку, що працює в інтересах населення України», - прокоментував Голова Правління Леонід Гребінський.

Похожие пресс-релизы