pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Olkom Group підтвердила сертифікати ISO 9001 та ISO 22000

У лютому 2020 року ПрАТ "Київський маргариновий завод», який є виробничим підрозділом Olkom Group, успішно пройшов наглядовий аудит і підтвердив відповідність системи управління якості та системи управління безпечністю харчових продуктів вимогам міжнародних стандартів ISO 9001:2015 і ISO 22000:2005. Аудит провів лідер в області незалежної експертизи — компанія «Інтернейшнл менеджмент сістемс».
Olkom Group вже багато років успішно працює на внутрішньому і зовнішньому ринках масложирової продукції. Наявність сертифікатів міжнародної акредитації дозволяє Групі демонструвати відповідність міжнародним стандартам ведення бізнесу. «Результати сертифікаційного аудиту ще раз доводять, що наші процеси управління якістю та безпекою харчових продуктів відповідають найвищим світовим стандартам, — прокоментувала Ніна Лещенко, СОО Olkom Group. — В ході проведення аудиту ми отримали практичні рекомендації щодо подальшого розвитку і маємо намір найближчим часом втілити їх в життя».
Успішне підтвердження сертифікатів міжнародної акредитації сприяє не тільки зміцненню іміджу Olkom Group, як виробника продуктів харчування найвищої якості. Завдяки підтвердженню прозорості системи управління Група збільшує кредит довіри з боку клієнтів, партнерів та інвесторів, що веде до подальшого ефективного і успішного розвитку бізнесу.
Нагадаємо, що на даний момент Olkom Group проходить процедуру підготовки для отримання міжнародного сертифікату відповідності British Retailer Consortium (BRC) найвищої категорії - "Grade А". BRC є одним з найбільш авторитетних міжнародних стандартів, що діють на світовому ринку і визнається всіма торговельними мережами в країнах Європейського Співтовариства, Азії, Північної та Південної Америки. Наявність сертифікату BRC дозволить Групі розширити географію експорту, зміцнити репутацію на міжнародному ринку і отримати додаткову конкурентну перевагу при роботі з закордонними партнерами, так як є гарантією високої якості продукції, що випускається.

Довідка: Olkom Group є одним з лідерів серед олійно-жирових підприємств України. До складу Групи компаній входять: ТОВ «Київський маргариновий завод», ПП «Рута-К» і ПрАТ «Київський маргариновий завод».
Компанія виробляє майонез, гірчицю, соняшникову олію, бутербродні і столові маргарини, спеціалізовані маргарини і жири для хлібопекарської, кондитерської та молочної промисловості. Вся продукція Olkom Group відповідає вимогам міжнародних стандартів по системі менеджменту якості ISO 9001: 2015 і системи менеджменту безпеки за принципами НАССР - ISO 22000: 2005.

Похожие пресс-релизы