pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Зухвала крадіжка серед білого дня

У столичному Гідропарку правоохоронцями затримано групу осіб, які серед дня за допомогою трактора викопували телекомунікаційний кабель

Про проведення земельних робіт без дозвільних документів у рекреаційній зоні правоохоронців повідомили комунальники. Мисливці за міддю шкодили деревам та іншим насадженням.

Працівники національної поліції України, прибувши на місце злочину, виявили трьох осіб, які за допомогою екскаватора марки «JBC» діставали з землі кабелі. Як з’ясувалося, було пошкоджено і частково викрадено півтора десятка телекомунікаційних кабелів Укртелекому. На щастя, це резервні лінії, які проходять під Дніпром, і наразі не використовуються для забезпечення надання послуг абонентам.

Дніпровським управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за статтею ККУ 185 ч. 3 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Триває досудове слідство, з’ясовується, як довго зловмисники викопували кабель у цьому місці, скільки всього було викрадено та, відповідно, яких збитків завдано компанії. Залежно від отриманих результатів буде визначено, який запобіжний захід оберуть злодіям.

Загалом, уже цього року у Києві зафіксовано 80 випадків крадіжок та пошкодження майна ПАТ «Укртелеком». Через такі зловмисні дії було затримано 11 осіб.

Незважаючи на системні заходи з посилення та удосконалення фізичної та технічної охорони власних кабельних мереж, на сьогодні масові викрадення та пошкодження телефонного кабелю й обладнання тривають. За 2019 рік зафіксовано майже 13 тис. випадків зловмисних посягань на мережі Укртелекому. Щоразу, коли злочинець посягає на майно компанії, абоненти Укртелекому стикаються із незадовільною якістю зв’язку або з його відсутністю, але грабіжників це не турбує. За кожним випадком крадіжок та пошкодження телекомунікаційного обладнання і майна Укртелекому формується та подається відповідна заява до національної поліції.

Похожие пресс-релизы