pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Британська Рада шукає корпоративних партнерів для участі у новій ініціативі з протидії кліматичним змінам «Європа за безпечний к

Британська рада пропонує двом компаніям у кожній з 15 європейських країн-учасниць підтримати проект «Європа за безпечний клімат» – амбіційну ініціативу з протидії змінам клімату, яка має за мету прискорити перехід до майбутнього без вуглецевих викидів.

Проект «Європа за безпечний клімат», який було розпочато у червні 2008 року, має на меті зробити свій внесок у справу протидії кліматичним змінам і прискорити перехід до майбутнього без вуглецевих викидів. Його учасники прагнуть домогтися конкретних зрушень та сприяти діяльності, спрямованій на зменшення викидів вуглецю, завдяки співробітництву з провідними компаніями з усієї Європи, створенню взаємовигідних партнерств у 15 країнах та співпраці з найрозумнішими та найкращими представниками європейської молоді.

У кожній з країн-учасниць буде відібрано групу з 20 талановитих лідерів віком 18-25 років, які разом складатимуть сильну команду «захисників клімату», у якій буде представлено широкий спектр знань та досвіду. Ця мережа з більш ніж 200 захисників працюватиме на межі різних дисциплін, для того щоб кожна група могла розробити та запропонувати три новітні, сміливі, сучасні та конкретні ідеї, які докорінно змінять використання вуглецю та, у свою чергу, сприятимуть змінам у державній політиці, комерційній практиці та поведінці людей. По всьому континенту буде розроблено більше 40 конкретних ідей зі зменшення викидів вуглецю, а робота захисників буде широко висвітлюватись, для того щоб забезпечити зовнішню підтримку та прискорити перехід від обговорень до конкретних дій.

Кліматичні зміни – це спільна нагальна проблема, що стоїть перед світом сьогодні, і час діяти настав. Саме тому Британська рада запрошує до співробітництва у кожній з країн-учасниць дві компанії, які підтримають цю ініціативу. Ці компанії розумітимуть, що проблема кліматичних змін є надзвичайно важливою, і її необхідно вирішувати. Вони також матимуть досвід вирішення проблем з вуглецевими викидами у своїй діяльності та зможуть протягом всієї кампанії реально допомагати знаннями та експертизою учасникам проекту.

Участь у проекті надає компаніям унікальну можливість продемонструвати свою зацікавленість у вирішенні екологічних питань, що можуть бути частиною їхніх програм з корпоративної соціальної відповідальності. Більше того, кожна організація-партнер зможе направити двох найкращих молодих працівників для участі у групі захисників клімату у своїй країні. Ці працівники отримають можливість співпрацювати з людьми зі схожими інтересами з усієї Європи, ділитися досвідом та планами своєї компанії щодо проблеми вуглецевих викидів, отримувати знання та досвід найкращих європейських експертів. Отримані у ході проекту досвід та знання можуть навіть допомогти сформувати світогляд компанії, розробити нові сучасні екологічні ініціативи та ініціативи з корпоративної соціальної відповідальності.

Проект «Європа за безпечний клімат» надає своїм учасникам унікальні можливості для професійного розвитку і в той же час дає змогу корпоративним партнерам напряму спілкуватися с цією унікальною групою молодих європейців.

Британська рада підтримуватиме захисників клімату у їхній діяльності, надаючи їм доступ до найкращих європейських спеціалістів з існуючих мереж експертних груп та індивідів: експертів із кліматичних змін, розробників політики, ділових людей, підприємців, груп з охорони довкілля, центрів передових досліджень тощо.

Філософія кампанії проста: підштовхнути процес переходу до майбутнього без вуглецевих викидів завдяки співпраці, інноваціям, енергійності, ініціативності, завзяттю, розумінню та обміну знаннями. Британська рада надає можливість зробити новий крок уперед та переконати ключових осіб, відповідальних за прийняття рішень, втілити ці ідеї у життя.

Для того щоб отримати інформацію про проект та дізнатися, як Ви або Ваша організація можете стати учасником, звертайтеся до Віктора Кириленко за адресою [email protected].

У проекті «Європа за безпечний клімат» братимуть участь 15 європейских країн: Чеська Республіка, Данія, Естонія, Фінляндія, Угорщина, Латвія, Литва, Норвегія, Польща, Словаччина, Словенія, Швеція, Сполучене Королівство (Англія, Шотландія та Уельс), Ірландія (Республіка Ірландія та Північна Ірландія), Україна.

Британська рада
Британська Рада – це міжнародне агентство Великобританії, яке опікується освітніми та культурними зв’язками. Діяльність Британської ради у 110 країнах спрямована на побудову довіри та взаєморозуміння між людьми, спільнотами та націями. Щороку Британська рада співпрацює з більш ніж 85 мільйонами людей завдяки своїй діяльності в мистецькій, освітній, спортивній, науково-технологічній сферах, а також діяльності з належного управління та захисту прав людини.

Похожие пресс-релизы