pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Безпека понад усе: важливість дотримання правил пересування на електросамокаті в холодну погоду

Електросамокати вже давно стали популярним видом транспорту серед українців. Вулицями, алеями та парками містяни все частіше пересуваються з їх допомогою, і все більше та більше людей використовують альтернативні види транспорту. Найближчими днями в Україні очікуються тепла та сонячна погода, що буде дуже сприяти чудовим осіннім прогулянкам і поїздкам на самокатах.

Проте осіннє тепло може бути доволі підступними, адже з наближенням зими дні стають усе коротшими, а температура повітря вночі опускається до низьких позначок. Холодна погода створює нові перешкоди для водіїв електросамокатів. Слизькі дороги, погіршення видимості через ранню вечірню темряву та необхідність носити теплий одяг – усе це вимагає підвищеної уваги до правил безпеки.

Щоб холодна погода не стала перешкодою для пересування на електросамокатах, компанія Bolt закликає водіїв дотримуватися в холодні місяці року таких рекомендацій з безпеки.

Одягайтеся тепло: переконайтеся, що ви одягнені відповідно до погоди. Багатошаровий та вітрозахисний одяг допоможе захистити вас від холоду й вітру.

Використовуйте засоби захисту: перед поїздкою варто подбати про екіпірування. Якісні засоби захисту допоможуть уникнути травм та інших неприємностей. У холодну погоду захист також має першорядне значення.

Видимість: оскільки осінні дні стають коротшими, зробіть себе більш помітними для інших учасників дорожнього руху за допомогою світловідбиваючих елементів.

Враховуйте погодні умови: у зливу, туман та ожеледицю краще утриматися від поїздки, адже погана видимість та слизьке дорожнє покриття становлять неабияку небезпеку. Не заїжджайте на електросамокаті в глибокі калюжі – під водою також може бути прихована небезпека.

Гальмуйте обережно: знижуйте швидкість, ураховуючи довший гальмівний шлях та знижене зчеплення з дорогою в холодну погоду. Щоб уникнути заносу, гальмуйте м'яко.

«З наближенням холодних місяців ми хочемо переконатися, що наші користувачі добре підготовлені до поїздок у осінній та зимовий період, адже безпека є головним пріоритетом для компанії Bolt. Дотримуючись цих рекомендацій з безпеки, поїздки на електросамокаті восени та взимку будуть більш безпечними», – коментує Антон Мілка, керівник напряму з розвитку прокату електросамокатів компанії Bolt в Україні.

Bolt закликає всіх користувачів електросамокатів зробити безпеку своїм пріоритетом під час пересування. Скористайтеся перевагами екологічного міського транспорту, дотримуючись цих правил безпеки. Таким чином ви не лише забезпечите свій добробут, а й подбаєте про інших учасників дорожнього руху.

Інформація про компанію Bolt

Bolt – це мультидодаток, головна мета якого – зробити пересування містом більш доступним, безпечним і екологічним. Послугами компанії Bolt користуються більш ніж 150 млн осіб у 45 країнах Європи й Африки (понад 500 міст). За допомогою мультидодатка надається низка послуг, як-от виклик автомобілів, каршерінґ, прокат електросамокатів і електровелосипедів, а також доставка їжі та продуктів. Наразі з компанією співпрацюють більш ніж 3 млн водіїв і кур’єрів по всьому світу.

В Україні послуги Bolt доступні в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Полтаві, Кривому Розі, Чернігові, Сумах, Білій Церкві, Вінниці, Хмельницькому, Житомирі, Кропивницькому, Черкасах, Миколаєві, Чернівцях, Кременчуці, Луцьку, Рівному, Тернополі, а також в Ужгороді, Івано-Франківську, Одесі, Мукачеві, Дрогобичі, Кам'янець-Подільському та Трускавці (www.bolt.eu)

Похожие пресс-релизы