pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Громадська організація «Народні герої» встигла зібрати майже сотню історій про мирні подвиги українців

За перші місяці акції «Запропонуй героя» від ГО «Народні Герої», що стартувала в день святкування 25-річчя Незалежності нашої країни, її активістам вдалось віднайти майже сотню наших співвітчизників, соціально-корисні та трудові звершення яких без зайвого перебільшення можна назвати подвигом.
«Започатковуючи проект, ми щиро сподівались, що його основна ідея – возвеличення гідних для наслідування життєвих здобутків наших сучасників – отримає відлуння в серцях українців. Проте вже перші її результати перевершили навіть найоптимістичніші очікування. Лише за кілька тижнів до нас встигли приєднатися однодумці з Полтавщини, Херсонщини, Харківщини, Одещини, Франківщини, Києва, Луганської області», - розповідає засновник ГО «Народні Герої» Андрій Зібран.
Завдяки їхній пошуковій діяльності в новітню історію України вже вписані імена багатодітної матері Наталі Ярош, яка всиновила десятьох дітей, Михайла Нагини, прапор якого замайорів на щоглі Верховної Ради в день проголошення Незалежності, Ліди Подкопаєвої, яка виборола золото на Міжнародній науковій олімпіаді, Олега Баркаренка, який відкрив безкоштовний хостел для біженців, Світлани Михайлів, яка десять років свого життя присвятила допомозі девіантним дітям та багатох-багатьох інших.
Засновники організації певні, що до нової річниці народження держави зможуть оприлюднити та зробити національним надбанням тисячі імен скромних українців, які живуть поруч та чиїми зусиллями примножується її велич та благополуччя.

Похожие пресс-релизы