pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

ВОЛЯ піднімає в Києві швидкісну планку інтернет-доступу

Лідер ринку цифрових розваг компанія ВОЛЯ завершила переведення своєї мережі в Києві на більш швидкісну технологію доступу в Мережу − EuroDOCSIS. Завдяки цьому столичні жителі отримали доступ в Інтернет нового покоління, який дає змогу в перспективі навіть подвоїти швидкість передавання даних.
− Сьогодні вимоги абонентів до послуги Інтернет значно вищі, ніж кілька років тому. І якщо раніше роль інтернет-хаба в будинку виконували один-два комп'ютери, то сьогодні до Мережі підключаються навіть телевізори й кавоварки; а з підвищенням чіткості онлайн-відео, звичайно ж, виріс і його обсяг. Тому людям вже не достатньо просто наявності стабільного інтернет-доступу − їм потрібна широка смуга пропускання і вища швидкість. Стандарт EuroDOCSIS якраз і покликаний виконати ці вимоги.
У процесі переходу на нього ми замінили модеми київських абонентів новими моделями, які підтримують EuroDOCSIS, а також заново настроїли наші підстанції, підвищивши загальну пропускну здатність міської мережі. Зараз разом із абонентами перевіряємо її готовність до вищих швидкостей. Плануємо почати підключати до швидкісних пакетів уже цієї осені, − говорить технічний директор компанії ВОЛЯ Олександр Гнідюк.
ВОЛЯ впроваджує EuroDOCSIS і в інших містах України. Перевагами нового стандарту вже користуються передплатники Вінниці, Запоріжжя, Києва, Луцька, Львова, Кіровограда й Тернополя.
Загальний обсяг інвестицій ВОЛІ в інновації, модернізацію мереж і розвиток сервісу в 2014 році становив 310 мільйонів гривень.

Про стандарт EuroDOCSIS
EuroDOCSIS 3.0 − один із новітніх стандартів технології передавання даних по телевізійному кабелю. Головна його перевага порівняно з DOCSIS 3.0 − підвищена на 30% пропускна здатність мережі. Це досягається шляхом використання частотних смуг шириною 8 МГц замість частотних смуг 6 МГц, як у DOCSIS 3.0.
Довідка
ВОЛЯ є загальнонаціональним українським телекомунікаційним провайдером, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD і інтерактивне телебачення «ВОЛЯ Smart HD», високошвидкісний доступ в Інтернет, а також хмарні рішення й послуги одного з найбільших в Україні дата-центрів

Похожие пресс-релизы