pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Позачергові збори акціонерів ПАТ «Кредобанк» внесли зміни до статуту товариства

Позачергові загальні збори акціонерів ПАТ «Кредобанк, що відбулися 12 серпня 2013 року у Львові, ухвалили рішення про внесення змін до статуту товариства. Внесені зміни мають на меті приведення положень статуту до вимог чинного законодавства про електронний обіг цінних паперів.
Зокрема, зміни до статуту встановили новий перелік видів депозитарної діяльності: депозитарна діяльність депозитарної установи, діяльність із зберігання активів інститутів спільного інвестування, діяльність із зберігання активів пенсійних фондів. Наявність цих видів діяльності в статуті ПАТ «Кредобанк» передбачена внесеними до чинного законодавства змінами та є підставою для переоформлення товариству відповідних ліцензій, як цього вимагає змінене законодавство.
Перед початком загальних зборів акціонерів відбулася зустріч голови правління ПАТ «Кредобанк» Дмитра Крепака з міноритарними акціонерами банку. В ході зустрічі акціонерам було представлено основні результати діяльності «Кредобанку» у 2012-2013 роках, а також обговорено питання щодо поточної роботи банку та виплати дивідендів його акціонерам.
«Кредобанк» працює як публічне акціонерне товариство протягом більш ніж 20 років, і увесь цей час банк неухильно дотримується всіх вимог, передбачених чинним законодавством України про акціонерні товариства, – говорить голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак. – На сьогодні 99,6% акцій ПАТ «Кредобанк» належить найбільшому банку Польщі PKO Bank Polski S.A., проте банк забезпечує реалізацію та захист прав і законних інтересів міноритарних акціонерів. Зокрема, всі акціонери мають право на регулярне і своєчасне отримання повної та достовірної інформації про діяльність ПАТ «Кредобанк», а також брати участь в управлінні банком. Всі письмові запити акціонерів розглядаються в строки, передбачені законами України «Про звернення громадян» та «Про акціонерні товариства», при цьому жодний запит не залишається без відповіді».

Похожие пресс-релизы