pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Виставка «Агротехніка» у Львові буде проводитись на початку весни.

29 лютого - 2 березня 2012 р» буде проведено єдину в Західному регіоні сільськогосподарську виставку – «АгроТехніка», ринок «Шувар», м.Львів, вул. Хуторівка, 4Б. Це буде п`ята спеціалізована виставка «Агротехніка», до цього часу її проводили восени в жовтні-листопаді, тому в 2012 році виставка вперше відбудеться навесні.

Основною метою проведення весняної виставки є надання можливості місцевим сільгоспвиробникам, фермерам вибрати та придбати техніку, запчастини та комплектуючі на початку посівної кампанії. Агровиставка у Львові допоможе керівникам сільгосппідприємств та фермерських господарств розібратись в різноманітті сільгосптехніки, наочно оцінити пропозиції, проаналізувати можливості, співвідношення якості і ціни.
Тому запрошуємо відвідати виставку всіх бажаючих купити трактор, міні-трактор, купити комбайн, або зацікавлених проконсультуватись та отримати поради та рекомендації фахівців щодо індивідуального вибору сільськогосподарської техніки для потреб власного господарства. Як сказав директор виставкової компанії «ЕкспоЛьвів» Тарас Ващук: «Попереднє опитування серед учасників виставок - виробників та дилерів з продажу с/ г техніки, а також потенційних відвідувачів – керівників сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств показало, що виставка сільгосптехніки техніки навесні є бажаною і потрібною. А восьмирічний досвід нашої компанії в організації сільськогосподарських виставок дозволяє стверджувати, що виставка буде успішною та активно відвідуваною. Наша виставка допоможе не розгубитись в різноманітті сільгосптехніки, вибрати та купити трактор, купити комбайн, чи міні-техніку, в залежності від потреб кожного господаря»

Експозиція буде представлена, як у виставкових залах, так і на відкритому майданчику. До уваги відвідувачів буде представлено трактори, комбайни, міні-трактори, мотоблоки, культиватори, запчастини, машини для очищення та сепарування зерна, плуги, сівалки, косарки, обприскувачі, картоплесаджалки, причепи, копачки. На виставці відвідувачі зможуть оглянути, проконсультуватися, вибрати і придбати техніку, купити запчастини, ознайомитись з новою актуальною інформацією на сільськогосподарському ринку, отримати роздаткові матеріали – газети, журнали, рекламні буклети та каталоги учасників.
Відвідування виставки допоможе порівняти та оцінити надані пропозиції, зав’язати нові знайомства та обмінятись досвідом, налагодити ділові контакти та укласти взаємовигідні контракти. Участь у виставці надасть можливість підприємствам-виробникам та продавцям с/г техніки ще міцніше закріпити свої позиції на ринку та розширити продажі у Західному регіоні України.
-----------------
Про компанію
ТзОВ “ЕкспоЛьвів» вже вісім років поспіль проводить тематичні виставки у Львові: «Електрика», «Метал.Обладнання.Інструмент», «Тепло.Вода.Повітря» , «Львівський меблевий салон», «Шкільний ярмарок», «Насіння та реманент», «Квіти та ландшафт», «Агротехніка». Ми намагаємося знайти максимально ефективне маркетингове рішення для кожного нашого клієнта. Нашими клієнтами є компанії, які динамічно розвиваються і прагнуть нових рішень та кроків у своїй діяльності, тому і приймають участь у наших виставках у Львові.
Ми пропонуємо вітчизняним та закордонним фірмам участь у виставках у Львові.
---------------
Контакти:
Ольга Павлівська, [email protected], тел.032 244-18-88

Похожие пресс-релизы