pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Патентно-юридична агенція «Синергія» виграла справу про захист авторських прав в інтересах компанії «Сідіком Україна»

Представники Патентно-юридичної агенції «Синергія» успішно виграли справу про захист авторських прав та стягнення компенсації у розмірі 782 100 грн. за порушення цих прав на користь свого клієнта ТОВ «Сідіком Україна», яка розглядалася Господарським судом м. Києва.
Позовні вимоги ТОВ «Сідіком Україна» по справі були мотивовані тим, що відповідач без законних підстав відтворював та розповсюджував на території України компакт-диски із записом збірок музичних творів у формі караоке, виключні авторські майнові права на використання яких на території України належать «Сідіком Україна».
Рішенням Господарського суду м. Києва по даній справі від 16.02.2011 р. позовні вимоги задоволені повністю, стягнуто з Фізичної особи-підприємця на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «Сідіком Україна» 782 100 грн. – компенсації за порушення авторського права, заборонено Фізичній особі-підприємцю здійснювати відтворення та розповсюдження музичних творів у формі караоке, конфісковано у Фізичної особи-підприємця примірники контрафактних компакт-дисків.
Постановою Київського апеляційного господарського суду рішення Господарського суду м. Києва у справі № 54/91 від 16.02.2011р. залишено без змін.

В продовження захисту законних інтересів ТОВ «Сідіком Україна», Представники компанії «Синергія», звернулися до Господарського суду м. Києва з позовом до ТОВ «Музичний центр» (Відповідач 1), Фізичної особи-підприємця (Відповідач 2) про заборону вчинення дій по розповсюдженню компакт-дисків із записом збірок музичних творів у формі караоке, в яких відтворені у формі караоке музичні твори з текстом, авторські права на які належать ТОВ «Сідіком Україна».
Згідно рішення господарського суду м. Києва від 26.09.2011 р. з ТОВ «Музичний центр» на користь ТОВ «Сідіком Україна» стягнуто 782100 грн. компенсації, конфісковано у ТОВ «Музичний центр» ком пакт-диски із записом збірок музичних творів у формі караоке.

Прес-служба Патентно-юридичної агенції «Синергія»

Похожие пресс-релизы