pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Cемінар для представників регіональних організацій партії «Сильна Україна»

У Києві відбувся семінар для представників регіональних організацій партії «Сильна Україна», які працюють з громадськими організаціями
Підсумок роботи семінару – партія отримує прибічників лише в процесі спільної діяльності

23 червня в Києві відбувся семінар для представників регіональних організацій партії «Сильна Україна», які працюють з громадськими організаціями.

Учасники заходу обмінялися думками щодо подальшого розвитку партійних структур на місцях, а також обговорили роль і місце громадських організацій в партійному будівництві. Особлива увага була приділена принципам і пріоритетам при побудові стосунків з громадськими організаціями.

Заступник голови партії «Сильна Україна» Костянтин Бондаренко під час свого виступу звернув увагу, що «лише шляхом співпраці з громадськими організаціями партія реально зможе співпрацювати з суспільством». «Взаємодія повинна розвиватися шляхом автономної співпраці, коли партія не нав'язує свою волю громадським організаціям. В такому разі завжди можна досягти успіху», - зазначив Костянтин Бондаренко.

Під час семінару також відбулася презентації партнерських організацій партії - «Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України», Всеукраїнської молодіжної організації «Покоління сильних», Всеукраїнської громадської організації «Студентська республіка» і Всеукраїнського батьківського комітету «Батьки проти наркотиків»

Василь Назаренко, голова «Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України» розповів про позитивний досвід співпраці з партією «Сильна Україна», і відзначив, що громадяни завжди звертають увагу на конкретні результати партійної роботи.

Під час розповіді про Всеукраїнську молодіжну організацію «Покоління сильних», яка вже активно працює в двадцяти областях України, її керівник Олег Катерняк зазначив, що головне завдання «Покоління сильних» - «створити всі умови для того, щоб молодь самостійно могла реалізовувати свої ідеї і проекти».

Наразі політична партія «Сильна Україна» підтримує партнерські стосунки більш ніж з 300 громадськими організаціями всеукраїнського і регіональних рівнів. П'ята частина з них - молодіжні організації.

Прес-служба ВМГО «Покоління Сильних»
З офіц.сайту www.silnaukraina.com

Похожие пресс-релизы