pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Єдиний Центр за змістовне дозвілля молоді

19 листопада 2008 року, в приміщенні будинку культури «Дарниця» проходив фінал КВК серед вищих навчальних закладів Дарницького району «Сьогодні я – студент, а завтра - …. » з нагоди святкування Міжнародного дня студента.
Співорганізаторами свята виступили Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Дарницької районної у м. Києві державної адміністрації та Київська міська організація Єдиного Центру.
Головним завданням було підтримати та стимулювати інтелектуально та творчо обдаровану молодь, залучити їх до змістовного дозвілля.
До фінальної частини гри вийшли такі команди:
- Інститут підготовки кадрів громадської безпеки та психологічної служби Київського національного університету внутрішніх справ України, команда «КПП»;
- Інститут екології та медицини, команда «Вне очереди»;
- Бізнес-коледж «Кар’єра» Київського інституту соціальних та культурних зв’язків ім. святої княгині Ольги, команда «Уксус».
В результаті змагань 1-е місце посіла команда «КПП» (72 бали), другою стала команда «Уксус» (68 балів) і 3-е призове місце зайняла команда «Вне очереди» (64 бали).
Із привітальним словом до усіх присутніх на фестивалі КВК звернулася
Голова Київської міської організації Вікторія Ліснича: «Мені приємно, що до Дня студента ми змогли організувати таке прекрасне свято молоді, адже молодь – це наше майбутнє. Єдиний Центр всіляко підтримує і буде підтримувати такі заходи, оскільки саме у цьому вбачає змістовне дозвілля для студентів і молодого покоління».
Усі команди-учасники КВК отримали від імені Київської міської організації Єдиного Центру цінні подарунки.
Крім цього, команду-переможця привітав член журі, член Президії Київської міської організації Єдиного Центру Олександр Іванчук: «Міліція з таким почуттям гумору може сміливо дивитися у майбутнє. Ваші виступи не поступалися навіть 95-му Кварталу. Ви наступний Квартал».
По закінченню КВК святковий настрій продовжив виступ молодіжної рок-групи „Квінт Есенція” із 40-хвилинним концертом.

http://lisnycha.kiev.ua/post/121

Похожие пресс-релизы